چقدر طول میکشه برم پزشک قانونی و جواب پزشک قانونی بیادو قاضی حکم بده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲,۹۲۹ #39467526

سلام.من دو روز پیش طلاق توافقی خودم را در دفتر قضایی ثبت کردم.چقدر طول میکشه جلسه دادگاه تشکیل بشه.بعد من باکره هستم.چقدر طول میکشه برم پزشک قانونی و جواب پزشک قانونی بیادو قاضی حکم بده

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طول مدت رسیدگی دادگاه خانواده بسته به شعبه ای که پروندتون ارجاع شده متفاوته، شما روی سه ماه حساب کنید، فکر نمیکنم بیش از ۳ ماه زمان ببره باتوجه به بکارت و توافق طرفین، البته اگر طرفتون در جلسه حاضر بشه و به هم نخوره

امکان پیش بینی وجود نخواهد داشت متاسفانه

با درود زمان را نمی‌توان پیش بینی دقیق کرد

با درود متاسفانه زمان و نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

سلام زمان دادگستری قابل پیش بینی نیست

باسلام و احترام
مدت زمان آن مشخص نیست ، باید منتظر ابلاغیه باشید .

باسلام واحترام روند بررسی به شهر و شلوغی شعبه بستگی دارد و معمولا جلسه رسیدگی ظرف یک هفته ابلاغ خواهد شد