من محکوم به خیانت در امانت نشده ام اما در رای شورای حل اختلاف من محکوم شده ام مگر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۵۶۲ #39310884

شکایت کیفری من محکوم به خیانت درامانت نشده ام امادررای شورای حل اختلاف من محکوم شده ام.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سوال دچار ابهام می باشد
موضوعات کیفری در شورای حل اختلاف مورد رسیدگی واقع نمی شود

سلام
اولا شورا صلاحیت رسیدگی به این موضوع را ندارد
درثانی نمیتوان پرونده مختومه را مجدد رسیدگی کرد

شورای حل اختلاف بابت خیانت درامانت حکم صادر نمیکند

اگر به شکایت خیانت در امانت علیه شما یکبار در دادسرا رسیدگی شده دیگر در مورد همان موضوع هیچ دادگاهی نمی‌تواند شما را تعقیب نماید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید حکم دادگاه را ارائه بدهید

سلام. شورا صلاحیتی برای صدور حکم به مجازات ندارد

سلام
شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی و صدور حکم در امور کیفری را ندارد و در صورت چنین اقدامی تخلف و قابل شکایت و تبعا قابل اعتراض است.