آیا اون یکسالی که قبلا کشیدم جزعی از این سه سال محاسبه میشود و آیا میتوان درخواست تعلیق کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۱ #39304103

با سلام. احتراما اینجانب بعلت جرم ارتشا به مبلغ ۸۵۰ هزار تومان از سوی هیات تخلفات اداری سازملن متبوع به یک سال انفصال محکوم شدم که انرا متحمل شدم مضافا از سوی محاکم قضایی به یک سال حبس و سه سال انفصال محکوم شدم پس از گذشت چهار ماه از آزادی مشروط استفاده کردم . سوالم اینست که آیا اون یکسالی که قبلا کشیدم جزیی از این سه سال محاسبه میشود و آیا میتوان درخواست تعلیق کرد. با تجدید احترام

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله
یک سال قبلی نیز مشمول این سه سال میباشد

یکسال انفصال قبلی جزئی از سه سال انفصال مندرج در حکم محسوب میشود .

با سلام. بعضی از جرایم غیر قابل تعلیق هستند. جرم غیرقابل تعلیق که البته در ماده ۴۷ قانون مجازات اسلامی هم به آنها اشاره شده بود، جرایم مرتبط با کلاهبرداری، اختلاس و ارتشاء است. بر اساس تبصره‌ یک ماده‌ یک قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری، مصوب ۱۳۶۷«در کلیه‌ی موارد مذکور در این ماده، در صورت وجود جهات و کیفیات مخففه، دادگاه ... نمی‌تواند به تعلیق اجرای کیفر حکم دهد.» البته تنها استثنای این قانون در خصوص مجازات اختلاس است که اگر مرتکب اختلاس قبل از صدور کیفرخواست، تمام وجه مورد اختلاس را مسترد کند، در این صورت، قاضی می‌تواند حکم حبس در خصوص وی را تعلیق کند.