چطور به حبس نروم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۷۶ #37635337

سلام دوسال پیش با ماشین خودم به یک خانم زدم که باعث فوت خانم شد الان حکم برام اومده ۶ماه حبس حکم نهایی هم هست با توجه به اینکه من شاغلم خرج خانوادم رو میدم ایا راهی برام هست که حبس نرم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

برای شما استفاده از نهادهای ارفاقی کیفری از جمله درخواست تعلیق اجرای مجازات ، نظام نیمه آزادی ، نظارت از طریق سامانه های الکترنیکی و نیز اعطای آزادی مشروط وجود دارد

نسبت به اخذ رضایت شاکی اقدام کنید.

بادرودوسلام بعدازمعرفی خود تقاضای مساعدت های قانونی نمایید.

اگر رای قطعی باشد تنها با کسب رضایت از اولیای دم میتوانید درخواست تخفیف کنید که الزاما این تخفیف تبدیل حبس نخواهد بود و نتیجه تصمیم دادگاه قابل پیش‌بینی نیست.

با سلام بعد از معرفی خود درخواست مساعدت های قانونی دهید.

باسلام
به دنبال رضایت اولیاء دم باشید و بعد از اعلام رضایت مجددا اعتراض کنید

سلام . با معرفی خود ب زندان درخواست مرخصی نمایید ویا تقاضای پابند الکترونیک بنمایید