چجوری میتونم رفع توقیف کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۰۸ #37509102

برا چک دادخواست اعسار دادم قبول شده ولی هنوز رای قطعی نیومده متاسفانه شاکی رفته ماشین کسی که پشت امضا چک بوده رو توقیف کرده چون تضامنی بوده هر دو دادخواست اعسار دادیم ولی دادخواست پشت امضا رد شده چون ماشین بنامش بوده

مشاوره حقوقی چک
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تازمانی که بدهی تادیه نشود رفع توقیف ممکن نمی باشد.

متاسفانه اگر خودرو وسیله کار ایشان نباشد مثل تاکسی و ... نمیتواند رفع توقیف کند

تا زمانی که بدهی پرداخت نشود رفع توقیف امکانپذیر نخواهد بود

با احترام بله رد میشود چون اعسار باید دارایی نداشته باشد خودرو جزء دارایی میباشد

درود
با پرداخت بدهی امکان رفع توقیف وجود دارد.

سلام ظهرنویسان و صادر کننده چک تضامنی مسئول هستند و چنانچه چک را وصول نمایید میتوانید رفع توقیف خودرو رابگیرید موفق باشید

پس از دادن بدهی امکان رفع توقیف وجود دارد