آیا برای برگشت زدن حتما به تایید و ثبت صادر‌کننده‌ی چک نیاز است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۲۹ #37305797

سلام/ از فردی چک صیادی گرفتیم و طرف مثلا گفت یک ساعت بعد در سامانه صیاد ثبت میکنم ولی ثبت نکرد! موعد چک هم بگذره! آیا برای برگشت زدن حتما به تاییدوثبت صادر‌کننده‌ی چک نیاز است؟! یعنی اگر در سامانه صیاد ثبت نکند نمیتوانیم کاری کنیم؟! اگر نمیتوانیم ، خب این چه قانونی است!؟ تکلیف چیه؟ ( یعنی از این به بعد فقط چک رو درصورتیکه بگیریم که طرف از قبل ثبت کرده باشه؟)

مشاوره حقوقی چک
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چک های صیادی بدون ثبت و تایید در سامانه قابل وصول نیستند.

میتوانید برگشت بزنید اما از امتیازات مقررات جدید نمیتوانید بهره مند شوید.

باسلام
در این صورت شما فقط امتیازات چک صیادی مثل صدور فوری اجرائیه از طریق دادگاه را از دست دادید ولی مثل چک های غیرصیادی می تونید اونرا برگشت بزنید و دادخواست مطالبه بدید

بادرودوسلام برای ثبت چک به شعبه رجوع نمایید.

درود بر شما ، در اینصورت می‌توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

برای برگشت زدن به بانک مربوطه مراجعه کنید

باسلام ازمزایای صدوراجراییه به طور مستقیم نمیتونید بهره ببرید،ولی میتوانیدمثل چکهای قدیم دادخواست مطالبه وجه چک تقدیم نمایید