متن استعفا نامه مهر و امضا شده در حضور شاهدان رو خودم به دادگاه ارائه بدم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۷۰۸ #37219079

بعد از طرح دعوا در دادگاه به دلیل وجود داوری دادگاه قرار عدم استماع صادر کرد. الان داور استعفا داده و من می خوام دوباره شکایت کنم. متن استعفا نامه مهر و امضا شده در حضور شاهدان رو خودم به دادگاه ارائه بدم مورد قبوله یا داور باید اظهار نامه برای طرفین بفرسته.

مشاوره حقوقی داوری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود استعفا برای طرح دعوا مجدد کافی است

درود.‌ اینبار لایحه ی رد داوری را ضمیمه ی دادخواست کنید. و در دادخواست جدید اشاره داشته باشید که در خصوص دادخواست پیشین به جهت شرط داوری قرار عدم استماع صادر شده.

باسلام استعفا داور برای طرح دعوی ورسیدگی به اصل دعوی کافی می باشد واین بار قاضی وارد ماهیت دعوی خواهد شدو

استعفانامه موصوف برای طرح دعوی مجدد کفایت میکند . احتمال استعلام موضوع از داور توسط دادگاه نیز پس از جلسه دادرسی وجود دارد .