آیا من حقی از اون زمین دارم و میتوانم با گواهی حصر وراثت شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۱۲ #37159535

من تنها فرزند و فرزند خوانده هستم پدرم یه ساله فوت شده بعد از مرگ پدرم، مادرم انحصار وراثت انجام داد و در برگه اسم من هم به عنوان وارث قید شده. حال عموی من زمینی که از پدرشون به ارث رسیده و سهم پدر من هم بوده تصرف و ادعای مالکیت داره. اون زمین روستاییست و سند ندارد. آیا من حقی از اون زمین دارم و میتوانم با گواهی حصر وراثت شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی حصروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به فرزند خوانده ارث تعلق نمی گیرد.

فرزند خوانده ارث نخواهد برو

با درود فرزند خوانده ارث نمی‌برد

سلام
اگر شما دلایلی داشته باشید که آن زمین در مالکیت پدر شما هم بوده است شما به عنوان یکی از ورثه پدرتان می توانید راجع به حقوق قانونی خود دادخواست به دادگاه تقدیم نمایید و مثلا مطالبه اجرت المثل زمین را بنمایید

فرزند خوانده ارث نمیبرد مگر در صورتی که هنگام که مورث در قید حیات است زمین را به مالکیت فرزند خوانده دراورد (انتقال مالکیت صورت گیرد )