از شخصی بابت کلاهبرداری و تهدید و توهین شکایت کردم، نیاز هست وکیل بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۳ #37096788

باسلام و وقت بخیر خدمت شما .
من از شخصی بابت کلاهبرداری و تهدید و توهین شکایت کردم طرف همه چیز و قبول کرده دادگاه ها تشکیل شده و پرونده به اجرای احکام هم رفته و در اجرای احکام درخواست برای رد مال امضاء کردم تا شخص پول منو پرداخت نکنه باید در زندان بماند این شخص الان در زندان است به مدت ۶ ماه و حدود ده سال و یک ماه براش حبس تعزیری صادر شده . تو این چند ماه اصلا برای رضایت نیومدن . سوال من از شما بزرگوارها اینکه آیا نیاز هست من وکیل بگیرم ؟ یا خودم میتونم کاری انجام بدم که زودتر بتونم به پولم برسم ؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ...

شما خودتان می توانید اقدامات اجرایی و توقیف و رد مال را پیگیری نمایید.

نیازی به وکیل نیست شما خودتان می توانید اقدامات اجرایی و توقیف و رد مال را پیگیری نمایید.

نیازی به گرفتن وکیل نیست چون خود فرد در زندان هستش و پرونده روال اجرایی خود را طی میکنید فقط از طریق اجرای احکام پیگیر رد مال باشید

سلام به هر حال استفاده از وکیل با توجه به تخصص ایشان در هر مرحله رسیدگی یک امتیاز است..اما شما خودتان هم می توانید اقدامات اجرایی و توقیف اموال در صورت لزوم را پیگیری کنید