بردن سگ امانتی توسط خود امانت دهنده چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۱۰۲ #36167617

با سلام
من یه قلاده سگ اصیل و قیمتی داشتم که همراه سگ دیگری از شخصی ناشناس که در دیوار اگهی فروش سگ ش را گذاشته بود در باغ خود نگهداری می کردم ... ایشان چون جایی برای سگ خود نداشتند از من خواستند که از سگ انها هم نگه داری کنم ...
بعد مدتی کلید باغ را به ایشان دادم برای سرزدن به باغ ....
دو روز بعد هر دو سگ از باغ دزدیده دشدند ...
بنده ؟؟وقتی دیدم ایشان نسبت به دزدیده شدن سگشان بی توجه هستند به ایشان مشکوک شده و از طریق اینستاگرام با اکانتی دیگر اقدام به دوستی کردم و در لایو اینستا گرام سگ ها در خانه ایشان مشاهده کردم ....
حالا چگونه و از کجا شکایت کنم
ایا چون خودم به ایشان کلید داده بودم می توانند بعد اعاده حیثیت کنند ؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سام
میتوانید از طریق ارسال اظهارنامه ی مراتب را بیان نمایید تا در صورت شکایت ایشان،بتوانید به اظهارنامه استناد نمایید.

ارا متلفی در این باره خصوصا در شهر تهران هست

شما می توانید سرقت واز ایشان شکایت کنید شاید باتوجه به اینکه بعضی شعبات سگ را مال حساب نمی کنند ابتدا رای نیاورید اما از جنگیدن دست بر ندارید

ازطریق دادسرای نزدیک به محل نگهداری سگ هایتان و با موضوع سرقت، اقدام به طرح شکایت کنید و مدارک خود را ارایه دهید ونام کسی را که به او مظنون هستید رابنویسید قاضی خود عنوان مجرمانه سرقت یا خیانت در امانت را تشخیص میدهد