اول باید اقساط بدم بعد شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۱۶ #36135032

سلام .برای یک غریبه ضمانت کردم وام سالانه
الان قسط نمیده و من ازش سفته پشت نویس دارم..که ذکر شده در صورت ندادن اقساط اعتبار داره
من الان بخوام سفته اجرا بزارم باید به اندازه قسطی که نداده اجرا بزارم یا همه میتونم؟؟
اگه وسط شکایت قسط بده..من خرج کردهایی که بابت حق مطالبه میدم میتونم بگیرم؟؟
خیلی دست خودم خالیه
میتونم ثابت کنم ؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
بابت پرداخت اقساط نیازی به واخواست سفته نمی باشد چونکه باید مبلغی جهت هزینه پرداخت نمایید راه دیگری را انتخاب نمایید

بادرودوسلام تادیه نمایید بعدازوی مطالبه نمایید.

سلام .هر مبلغ که پرداخت نموده اید به همان مبلغ میتوانید سفته را ب اجرا بگذارید ضمن اخذ گواهی پرداخت اقساط از بانک از طریق دفاتر خدمات قضایی مطالبه وجه نمایید

سلام پس از پرداخت اقساط میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

بهر جهت ضمانت کرده اید باید تمام اقساط را پرداخت کنید و بعد به او رجوع کنید یا برای سفته دادخواست بدهید

با احترام پس از پرداخت اقساط میتوانید وجه سفته را مطالبه کنید

با سلام، پرداخت کنید و بعد از ایشان مطالبه کنید