استرداد جهیزیه به چه شکل انجام میشه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۹ #35063828

سلام وقت بخیر .یه سوالی داشتم همسرم برای بردن جهیزیه قرار بیاد ببره طبق لیست که دارن چند قلم جنسی که هست من گرفتم آیا میتونه اونا رو ببره و اینکه اگه وسیله ای مشترک گرفته باشیم تکلیف چی میشه ممنون از شما

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا اموال خود را مستند به فاکتور، سیاهه و شهادت شهود می توانند مسترد نمایند

با سلام
زوجه نمی تواند اموالی که شما خریداری کرده اید را ببرد

با سلام
زوجه نمی تواند اموالی که شما خریداری کرده اید را ببرد

بادرودوسلام مطابق لیست می تواننداموال را مستردنمایند.

طبق لیست سیاهه می توانند اموال را مسترد کنند

منظور از استرداد جهیزیه، آن مقداری که او آورده و در مواردی که مشترک خریدید می توانید توافق کنید

درود
مطابق لیست سیاهه تنظیمی (معمولا در زمان ازدواج به امضا و تایید زوج رسانده می شود) و مطابق رای صادره از دادگاه، مجوز ضبط و بردن آنها را دارد.