میخواستم ببینم به نظر و تجربه شما باید برم ازش شکایت خیانت در امانت بکنم یا چی؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۱۴ #34484004

با سلام و احترام
بنده چهار سال پیش موتور سیکلت و دریل خودمو به دوستم که بیکار بود دادم که بتونه امرار معاش کنه قرار بود یه ماه بعد برگردونه که نیاورد بعد گفت بردم شهرستان حالا هربار که باهاش صحبت میکنم یه بار میگه بیا بریم شهرستان بیاریم یه بار میگه قیمت بزاریم ازت میخرم خلاصه هربار به نحوی پشت گوش میندازه
باید عرض کنم که سند مالکیت به نام خودم می‌باشد
تقاضا دارم با تجربه با ارزش تان بنده رو راهنمایی بفرمایید
ممنون و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدوا اظهارنامه ارسال نمایید

با عرض سلام ابتدائا به ایشان اظهارنامه بفرستید ودرصورت ندادن پاسخ از طریق قانونی تحت عنوان خیانت درامانت یادادخواست حقوقی مبنی بر استرداد اموال مطرح نمایید.

سلام وقت بخیر
ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید.

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید.

سلام
ابتدا اظهارنامه بفرستید و درصورت عدم نتیجه دادخواست استرداد بدهید

با درود بدوا اظهار نامه بفرستید

سلام می توانید ابتدا اظهارنامه بدهید و یا مستقیما دادخواست استرداد مال و خیانت در امانت را مطرح نمایید