تقاضای ابطال معامله نموده، میتواند منزل را پس بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #33992030

سلام خسته نباشید من در تاریخ ۹۷/۹/۹ خونمو به علت بدهی به برادرم انتقال دادم خانمم در تاریخ ۹۷/۱۲/۳ از طریق اداره اسناد مهریشو اجرا گذاشته و من در تاریخ ۹۸/۰۸/۱۲ به مهریه محکوم شدم الان خانمم به تازگی به انتقال خونه هم شکایت کرده برای ابطال معامله از برادرم هم شکایت کرده میخواستم بدونم با این شکایت میتونن خونه رو برگردونن و با این شکایت میتونن برای من و برادرم محکومیت کیفری بگیرن یا خونه رو جزو مهریه بردارن؟ ممنون میشم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت صحت عقد بیع معامله باطل نمی باشد

با تاریخ هایی که ذکر شده موضوع مشمول فرار از دین نبوده و امکان ابطال بیع وجود ندارد .

چنانچه معامله شما واقعی باشد ابطال نمیشود .