طرف میگه پول خودمه، چکاری باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۹۴ #33903067

برای پیک موتوری مبلغ ۶۰۰ هزار تومن واریز کردم تا خریدی انجام دهد ولی الان میگه پول خودمه.
باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شما به عنوان مدعی‌ میبایست ادعای خویش را اثبات نمایید

سلام
با استناد به رسید پرداختی علیه ایشان، دعوایی مبنی بر خیانت در امانت و مطالبه وجه امانی را مطرح نمایید.

با سلام
چنانچه مبلغ را به حساب ایشان واریز کرده اید می توانید با استناد به گردش حساب بانکی تان و شهادت شهود بابت مطالبه وجه اقدام نمایید.

سلام
در این خصوص میتوانید به بانک مربوطه هم مراجعه کنید و درخواست پرینت حساب در همان تاریخ کنید و در سند پرینت حساب مبلغ واریزی و شماره کارت و... اطلاعات واریزی منظور میگردد. و در صورت شکایت از شما همین برگ پرینت حساب به عنوان ادله و سند عادی قابل دفاع میباشد

سلام و درود
ارسال اظهارنامه و دادخواست استرداد را مطرح کنید بهتر است تا خیانت در امانت زیرا شخصی که چنین صحبتی کرده که مال خودمه در شکایت کیفری هم میتواند خود را از اتهام مبری کند.
موفق باشید.

سلام. اول با ارسال اظهار نامه رسما از ایشان بخواهید که پول را برگرداند، پس از ان دادخواست استرداد وجه رو به دلیل دارا شدن بلا جهت بدهید.. همچنین میتوانید شکایت خیانت در امانت رو نیز مطرح کنید

با سلام شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید.