وقتی یک شرکتی مدیریت شرکتش رو به یک شرکت دیگه میده این نوع قرارداد اسمش چیه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۸۲ #33536782

وقتی یک شرکتی مدیریت شرکتش رو به یک شرکت دیگه میده اسم این نوع قرارداد چیه و مفاد قانونیش چیه

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام خدمت شما بزرگوار
هلدینگ نام داره. در واقع هلدینگ‌ها بر خلاف شرکت های سرمایه گذاری، ادعای مدیریتی هم دارند و تمایل دارند با خریدن بخشی از سهام شرکت‌ها در تصمیم گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌های داخلی آن‌ها ورود کنند. مفاد قانونی خاصی ندارد و بیشتر به اساسنامه شرکت ها و میزان سرمایه پذیری آنها مرتبط میشود. وقتی یک هلدینگ، سهام قابل‌توجهی از یک شرکت را خریداری کند، می‌تواند از طریق انتخاب یک یا چند نفر از اعضای هیات مدیره،‌ روی تصمیم‌های شرکت تاثیر بگذارد.
در حال حاضر شرکت‌های هلدینگ متعددی در بازار بورس کشور فعال هستند که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

توسعه سرمایه و صنعت غدیر
سرمایه گذاری دارویی تامین
سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی
گروه سرمایه گذاری سایپا
گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو

موفق و پیروز باشید 🌹

تحت عنوان اعطا مدیریت می توانند توافق نمایند و قراردادی تنظیم شود.

با سلام.بستگی به مفاد توافقات طرفین دارد. در هر صورت آنچه در قرارداد ها اهمیت دارد محتوا و هدف اصلی است نه تیتر و عنوان.

با سلام
در این مورد حتما باید مفاد قرارداد وتوافقات مورد بررسی قرارگیرد

با درود بستگی به مفاد قرار داد دارد

با درود به نوع قرارداد بستگی دارد

با سلام بستگی به نوع قراداد و توافقات دارد