ایا رای به نفع ایشان میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۳ #33286153

سلام حضور اساتید ، زوجه مهریه را در اداره ثبت تهران به اجرا گذاشت و حدود ده میلیون از حقوق را گرفت و بعد چندماه به نتیجه توافقررسیدیم و توافق نامه ای امضاکردیم در حضور شهود مبنی بر ابرا و دریافت پول بابتش و….. / پس از آن بهمراه ایشان به دفترخانه ای در تهران مراجعه نمودیم جهت پرداخت ۱۸۰ میلیون چک روز در خق ایشان و تنظیم سند ابرا مهریه و وکالت در طلاق به ایشان/ به ثبت نامه زده شد جهت استعلامات و پس از ان سندهای لازم در دفترخانه حدود سه ماه پیش امضا شدو پس ان نامه به ثبت زده شده و پرونده ختم شده و به دفتر ازدواج هم نامه زده شد همان روز/ ایشان درخواست طلاق داد و طلاق واقع شد/ در وکالت در طلاق امده که طی سند…. تعیین تکلیف مالی شده….فقط ظاهرا سر دفتر ، بخش مهریه عندالامطالبه را نوشته و بخش عندلاستطاعه که مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان وجه نقد هست را سهوا یا عمدا فراموش نموده، زوجه الان بعد ازهمه کارها تازه در دادگاه مطالبه ان ۱۰۰ میایون را به نرخ روز نموده است/ پرونده به شعبه ای ارجاع شده و هنوز وقت ندادن/ ایا رای به نفع ایشان میشود؟ اصولا مشکلی دارد؟ سردفتر نقشش چیست؟ باتشکر
مشخصات سند
مورد اقرار:اقرار به وصول قسمتی از مهریه و ابرا الباقی مهریه و سایر حقوق مالی
متن: براساس توافق بعمل امده درخصوص مهریه و سایر حقوق مالی ناشی از رابطه زوجیت ، اقرار مینمایم به نحو غیر قابل رجوع از اقلام مندرج در سند نکاحیه شماره… مورخ… دفتر ازدواج شماره….به شرح: ۱…….۲……۳…..۴….۵…..۶….۷….و جمعا بملغ….، مبلغ ۱.۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال طی چک تضمینی شماره …عهده بانک سپه وصول نمودم و ذمه مقرله را از الباقی مهریه به شرح سند نکاحیه و نیز از سایر حقوق مالی که بر ذمه زوج دارم از جمله نفقه و نفقه ایام عده و اجرت المثل و نحله و در قبال دریافت ۱.۸۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال و اعطای وکالت طلاق ابرا نمودم و از این لحطه به بعد در خصوص موارد فوق هیچگونه ادعا و مطالبه ای نداشته و نخواهم داشت و هر ادعایی باطل و و ازدرجه اعتبار ساقط و غیرقابل استماع در کلیه مراجع خواهد بود و از این لحظه به بعد هیچ ادعایی ندارم/

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطالبه مهریه امکان پذیر نیست

سلام امکان مطالبه مهریه وجود ندارد. ....

قابل پیش بینی نمی باشد

باسلام و درود مطالبه مهریه امکان پذیر نمی باشد.

بنظر مهریه قابل مطالبه نمی باشد

باسلام امکان مطالبه مهریه وجود ندارد. چه عندالمطالبه و چه عندالاستطاعه

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد