بدهی خود بابت چک پرداخت کردم به دلیل عدم استرداد لاشه چک ، طرف می تواند مجدد دستور توقیف اموال بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۵ #32195002

سلام
یه چک برگشتی دست یکی از دوستام داشتم که برام توقیف اموال گرفته بود بعد از چند روز من مبلغ چک رو پرداخت کردم و با رضایت دادگاه رفع توقیف گرفتم و چون چک دست دوستم مونده بود از تحویل چک به خودم خوداری کرد و فقط امروز میدم و فردا میدم تا اینکه ۲ ماه شد چند روز قبل هم اس ام اس داده که دوباره میخوام توقیف اموال بگیرم!حالا به نظرتون من باید چیکار کنم ؟آیا میتواند دوباره توقیف اموال بگیرد؟مبلغ چک هم ۱۰ میلیون تومان است.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
خیر نمیتوانند مجدد وجه چک را مطالبه نمایند .
شما دادخواست استرداد لاشه چک را بدهید .

سلام . ایشان حق اقدام مجدد ندارد . اما اگر اقدام کرد ، به همان پرونده قبلی استناد کنید پرونده بسته می شود . ضمن این که فورا برایش اظهارنامه بفرستید و درخواست استرداد چک کنید . اگر پس نداد ، دادخواست استرداد لاشه چک مطرح نمایید .

با سلام
خیر ایشان نمی تواند دوباره با همان لاشه چک اقدام به توقیف اموالتان کند.زیرا شما مبلغ چک را پرداخت کردید و همچنین رضایت ایشان را گرفته بودید.