از من شکایت شده؛ چگونه از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #32010758

بنده هیچ رسیدی دست ایشون که دایی بنده است ندارم و ایشون هم ادعایی دارن مبنی بر اینکه ۱۲۹ میلیون تومان پول زمینی که من خریدم رو دادند
در دو فقره که یک چک ۶۰ میلیونی تومانی رو پر کردن یک ۶۹ میلیون تومن هم در دستگاه کارت خوان طرف معامله کارت کشیدند حالا قضیه از این قرار است که من از شخص ثالثی که ازش طلب داشتم و رفیق داییم بود تقاضای طلبم رو کردم برای خرید زمین که برای چک اولی بنده مطلع نشدم که چجرا ایشون پر کرده در نوبت دوم هم این اتفاق افتاد که باز من از ایشون که طلب داشتم پول خواستم و ایشون گفتن تا اخر هفته اوکی میشه و دایی بنده به صاحب ملک من زنگ زده بودند و گفته بودند که اگر اوکی نشد من پول و میریزم احمد دست من مول داره و کارت کشیدند و چک دوم رو گرفتن از صاحب ملک بعد از مدت ۳ تا ۶ ماه دقیق یادم نیست ایشون سعی کردند که مول و از من پس بگیرن و جون دایی من بود بهش خورد خورد پول میدادم و اینکه ۶ ماه هم کار کردم و حقوق و عیدی هم که مبلغی بالغ بر ۱۵ میلیون تومان بود هم بهم نداد و به جای طلبش برداشت منتهی من بابت این موضوع هم سندی ندارم مگر اینکه اغرار کنند در دادگاه ۲۵ میلیون تومان هم از طرفی که ازش طلب داشتم گرفتم و مستقیم از حساب ایشون ریختم به حساب خودشون یه سری مبلغم حدودا ۱۵ میلیون واریزی دارم به حسابشون و دیگه سندی ندارم شاهد هایی که اوردن برای این قضیه گفتن که از دهن ایشون شنیدم که این اتفاق افتاده یعنی حضور نداشتند و بالاخره اینکه اینجوری از من شکایت کزدند و اخرین باری که من باهاشون صحبت کردم ۳۰ میلیون تومان از اون مباغ مونده بوده که پول نداشتم بدم بهش و یه جند وقت بعد شروع کردند به شکایت و شکایت کاری راه حلی که از این قضیه بتونم به و نفع خودم رای بگیرم چی هست؟؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادله اثبات دعوی عبارتند از اقرار،سند،شهادت]اماره وقسم اگر هیچکدام نداشته باشد قابل اثبات نیست