با این شرایط چقدر نفقه به من تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۵ #31970039

سلام وقت بخیر
من یه خانم ۲۴ ساله هستم لیسانس دارم اصفهان زندگی میکنم...دو فرزند ۱ ساله دارم
حدود ۲سال میشه همسرم به من پول و خرجی نمیدهد...میخواهم درخواست نفقه کنم.. باید چه کاری انجام دهم؟؟ با این شرایط چقدر نفقه به من تعلق میگیره؟؟ لطفا کمکم کنید واقعا شرایط سختی دارم

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه نفقه تقدیم کنید.
میزان نفقه توسط کارشناس ارجاعی دادگاه تعیین می‌شود.

سلام
وقت بخیر
بر اساس ماده ۱۱۰۶ شما مستحق دریافت نفقه هستید. در مورد میزان نفقه، لازم است بدانید که نفقه با توجه به ماده ۱۱۰۷ بر اساس شرایط زن تعیین می شود و در هر پرونده ای شرایط متفاوت است. همچنین در خصوص مطالبه نفقه فرزندان خود نیز علیه مرد می توانید اقدام کنید.

باسلام شما دادخواست نفقه ارایه دهید دادگاه به کارشناس ارجاع خواهد داد و مبلغ کامل را به شما اعلام میکند.