چگونه می‌توانم درخواست گواهی انحصار وراثت ایشان را بکنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۰۷ #31690212

با سلام. بنده قصد دارم جهت دریافت ارث پدری خودم اقدام کنم. پدر بنده دو برادر و چهار خواهر دارد که پدر بنده و یکی از خواهران فوت شده اند. دادگاه برای تکمیل مدارک از من تقاضای گواهی انحصار وراثت هر دو متوفی را کرده است که گواهی پدرم را ارائه کرده ام اما فرزند عمه متوفی ام همکاری نمیکند. با توجه به اینکه ورثه و ذینفع عمه ام نیستم چگونه می‌توانم درخواست گواهی انحصار وراثت ایشان را بکنم؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید برای گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

با سلام،با توجه به ذینفع بودن درخواست بدهید

با توجه به ذینفع بودن امکان تقاضای صدور گواهی حصر وراثت امکان پذیر می باشد .

باسلام
با توجه به ذی نفع بودن شما میتوانید برای گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

ضمن دادخواست تقاضای استعلام از اداره ثبت کنید.

درود بر شما، مستحضر باشید که به عنوان ذینفع امکان درخواست صدور گواهی حصر وراثت برای شما وجود دارد.

با توجه به ذی نفع بودن امکان تقاضای اخذ گواهی حصر وراثت برای شما وجود دارد