دادخواست مطالبه به چه صورت باید داده شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۳ #31682781

سلام
از یه نفر طلبکارم و فقط یه رسید واریز وجه دارم
آیا میتونم پول رو پس بگیرم؟
کجا و چطوری باید دادخواست مطالبه بدم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در دفاتر خدمات قضایی دادخواستی مبنی بر مطالبه ی وجه به طرفیت ایشان ارسال نمایید‌.

«هر کس مالی به دیگری می‌دهد ظاهر در عدم تبرع است بنابراین اگر کسی چیزی به دیگری بدهد بدون اینکه مدیون آن چیز باشد، می‌تواند استرداد کند.» اختلاف حقوقدانان در خصوص چنین پرداختی در این است که برخی آن را ظاهر در مدیونیت دهنده مال می‌دانند و بعضی دیگر معتقد به عدم مدیونیت دهنده مال هستند و اثبات استحقاق دریافت را بر عهده گیرنده مال می‌دانند.

سلام. ابتدا دادخواست خود را با مشورت یک وکیل یا کارشناس حقوقی تنظیم و سپس جهت ثبت آن به همراه اصل فیش واریزی به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نمائید. چنانچه مبلغ مورد مطالبه زیر ۲۰ میلیون تومان باشد، پرونده به شورای حل اختلاف، در غیر اینصورت پرونده به دادگاه ارجاع خواهد شد.

با سلام دادخواست مطالبه وجه را از طریق دفاتر خدمات قضایی بدهید. اگر مبلغ زیر ۲۰ میلیون است شورای حل اختلاف و اگر بالای ۲۰ می باشد دادگاه صالح است.جز و مستندات رسید را قرار دهید اگر مدارک دیگر مانند شهود هم باشد باید اشاره کنید.

با سلام ووقت بخیر
ازطریق دفاترالکترونیک خدمات قضایی دادخواست حقوقی مطالبه وجه دهید و استناد کنید به فیش واریزیتون .