آیا امکان اینکه به خواهرم وکالت تام بدهم وجود دارد که به جای من در جلسات دادگاه حضور داشته باشد؟

پرسیده شده
۵۰ پاسخ ۱,۴۵۸ #31661164

با سلام،ببخشید من به همراه خواهرم یه قطعه زمین خریداری کردیم که بعد از گذشت ۱۰ روز متوجه جعلی بودن مدارک زمین شدیم و لازم به ذکر است که زمین خریداری شده به نام بنده است و بلفور بعد از متوجه بودن جعلی بودن سند اقدام به شکایت کردیم ،بنا به شرایطی برای من امکان حضور در دادگاه نیست
ممنون از پاسخگویی تان

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
خیر وکیل مدنی این اختیار را ندارد شما بایستی وکیل دادگستری اخذ نمایید.

سلام
خیر باید از طریق وکیل دادگستری اقدام کنید.

با سلام
خیر باید از طریق وکیل دادگستری اقدام نمایید

با درود وکالت در مراجع قضایی صرفا باید وکیل دادگستری باشد

سلام خیر در مراجع قضایی یا شخصا میبایست حضور پیدا کنید یا وکیل دادگستری وکیل مدنی امکان دفاع ندارد

با سلام
در صورتی که خواهرتان تحصیل کرده رشته حقوق هستند می توانند وکالت شما را به عهده بگیرند و بایستی به کانون و کلا درخواست وکالت اتفاقی تقدیم نمایند درغیر این صورت بایستی با ارائه وکالت به خواهرتان این اختیار را به ایشان بدهید که به وکالت از شما وکیل انتخاب ووکالت نامه راامضا نمایند.

سلام اگر پروانه وکالت دادگستری ندارند
ولی لیسانس حقوق داشته باشند در سال سه مرتبه برای بستگان نسبی و سببی با ثبت درخواست به کانون وکلا برای ثبت درخواست وکالت اتفاقی میتوانند اقدام به وکالت کنند