چطور دیه بگیرم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۱۹۷ #30260826

من شاکی پرونده ام ومتهم در جلسه واخواهی هم حضور پیدا نکرد الان حدود یک سال وخورده ایی از دعوا میگذره متهم هم با سند بیرونه..پس تکلیف دیه من چی میشه؟ نکنه هنوز باید
برم حکم جلب بگیرم بعد یکسال ونیم

مشاوره حقوقی دیه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.پس از قطعی شدن رای با توقیف اموال یا از محل وثیقه دریافت می نمایید...

سلام وقت بخیر
در صورت قطعی شدن حکم ، از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری نمایید.

درود
اگر حکم قطعی شده است میتوانید حکم را اجرا نمایید. از طریق واحد اجرا پیگیری نمایید.

سلام
پس از قطعیت رای حضورا از دادگاه پیگیری و درخواست صدور جلب و مسدودی کدملی را نمایید

در صورت قطعیت حکم قابل مطالبه است.

درود
پس از قطعی شدن رای با توقیف اموال یا از محل وثیقه دریافت می نمایید

سلام و وقت بخیر.
بعد از قطعی شدن رای محکومیت مبنی بر پرداخت دیه،ابتدا از محل همان وثیقه و اگر کفایت نکرد از طریق فروش اموال مرتکب، دیه وصول خواهد شد.در نهایت امر اگر هیچکدام موثر واقع نشد باید اقدام به جلب شخص کنید.
موفق باشید