اظهارنامه چگونه ارسال میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۶ #30017988

سلام من و همسرم در عقد هستیم و به مشکل خوردیم ایشون قصد جدایی دارن و توافقشون سر مهریه منطقی نبود و من وکیل گرفتم. حالا وکیلم به من گفتن که در قدم اول براش اظهارنامه فرستادم که خونه با وسایل فراهم کنه.از ایشون پرسیدم که این اظهارنامه به درب منزلشون میره گفتن خیر براش پیامک میشه از طرف دولت. وکیل من شماره همسرمو نداره از من هم شماره نخواستن.
سوالم اینه همسر من عضو ثنا نیستن. ولی من عضو هستم.چطور ممکنه که براشون پیامک بره؟آیا نیازی نبود وکیلم شماره همسرمو از من میپرسیدن؟
و این پیام چند روزه به دستشون میرسه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفترقضایی مراجعه کنید ویاازبک وکیل بهواهید برایتان تنظیم کند

سلام در این فرض که مطرح کردید اظهار نامه برای همسرتان ابلاغ و ارسال میشود

سلام
شاید به طریقی شماره را پیدا کرده باشند . اگر ثنا داشته باشند که از طریق ان ارسال میشه اگر نه به ادرس ایشان

با سلام. به آدرس همسرتان ارسال می‌شود.

سلام
چنانچه ثنا دارند پیامک ارسال میشود اگر نداشته ظرف یک هفته به آدرسی که شما اعلام میکنید ارسال میشود