واخواهی مجدد امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۵ #29289734

سلام وقت بخیر
من بابت چکی از شخصی شکایت کردم ک شورا بنفعم رای غیابی صادر کرد
منتها طرف مقابل واخواهی داد و شورا قبول واخواهی کرد منتها محکوم علیه قبل از جلسه رسیدگی واخواهی دادخواست واخواهیشو استرداد کرد و شورا هم دادنامه استرداد واخواهیشو صادر کرد و مهلت اعتراض ۲۰ روزه گذاشت.
الآن دوماه میگذره از این ماجرای استرداد واخواهی میخوام بدونم من محکوم علیه رو جلب کنم ایشون باز هم میتونه پس از جلب واخواهی بده و آزاد شه ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رای قطعی شده است بله میتوانید درخواست صدور اجرائیه نمایید

سلام
خیر امکان واخواهی مجدد نیست

سلام امکان واخواهی مجدد وجود ندارد

باسلام
مدت اعتراض به قسمت استرداد که پس از ۲۰ روز تمام شده پس ار آن مدت ۲۰ روز اعتراض یا همان تجدیدنظر شروع و انطور که شما گفتید درفرض سپری شدن ۲ماه عملا حکم قطعی هست و تقاضای اجراییه بکنید منتها اگر ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اظهارنامه محکوم علیه اعسار بزنه ، دو حالت متصور هست یا اعسارش قبول میشه که دراینصورت قسطی پرداخت میکنه یا رد میشه . که انوقت میتونید جلب کنید البته این نکته هم هست چه بسا مالی توقیف بشه که درانصورت جلب صادر نمیشه و پروسه مزایده که زمانبر است شروع میشه .
موفق باشید.

سلام وقت بخیر با توجه به استرداد واخواهی دیگر امکان واخواهی مجدد نیست فلذا پس از قطعیت حکم اقدام به درخواست صدور اجراییه نمایید و النهایه توقیف یا جلب صورت می‌گیرد

باسلام واحترام خیر واخواهی مجددممکن نمیباشد لیکن ثبت دادخواست اعسار وسپردن وثیقه متصوراست

با سلام صرفا یک بار امکان واخواهی وجود دارد