آیا از روانپزشکی که بدون ویزیت و حتی مصاحبه مستقیما فردی را که به اورژانس وارد شده دستور مهار فیزیکی قرار داده شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۱۶ #28437123

با سلام فرد خودش در کمال همکاری روی تخت مهار فیزیکی دراز کشیده و روان پزشک بدون اینکه حتی از او مشکلش ‌‌رابپرسد تشخیص سو مصرف ماری‌جوانا داده و دستور بستری اجباری که البته تست ماری‌جوانا و هرگونه مواد دیگر منفی بوده.بیمار نیز با رضایت شخصی فردا ی آن روز مرخص شده.ایا جرمی اتفاق افتاده؟با توجه به صحبت های بیمار که میگوید در کمال همکاری و هوشیاری رو‌تخت مهار دراز کشیده و پزشک اصلا اورا ویزیت نکرده و حتی شرح حال نگرفته و بعد از مهار فیزیکی به مدت ۳۰ دقیقا دستور بستری داده.تنها شاهد او هم دوربین های مدار بسته است.ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام جرمی صورت نگرفته است

جرمی صورت نگرفته است...

سلام
جرمی رخ نداده است.

فاقد وصف مجرمانه می‌باشد...

سلام
با توجه به توضیحات جرمی واقع نشده است

باسلام،جرمی واقع نشده است

سلام فعل مجرمانه ای ارتکاب نیافته است