آیا میتوانم با توجه به موارد زیر با اخذ مهریه طلاق بگیرم و حضانت فرزندانم داشته باشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۳ #28352960

سلام خسته نباشید حدود ۲۰ سال ازدواج کردم همسرم از ابتدا عصبی دروغگو پرخاشگر بودن و تمایل جنسی به دلخواه خودشون بوده که هر وقت دوست داشتن الان ۳ ماه یکبار یا گاهی ۵ ماه یا ۶ ماه با هم رابطه نداریم و بد دهانی و فهاشی کتک زدن و بی حرمتی خیلی اذیتم میکنه و منو با گرفتن بچه ها ندادن حق و حقوق و اذیت کردنم تحدید میکنه آیا میتوانم درخواست مهریه همراه با طلاق داشته باشم حضانت فرزندانم را که اونم دخترم بیشتر به مادر نیاز دارند بگیرم؟؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص مهریه: اقدام در این خصوص مستلزم رعایت هیچ مقدمه ای نیست و می توانید اقدام قانونی نمائید که بر اساس مقررات ابتدا از اجرائیات ثبت اقدام نمائید.
در خصوص حضانت: در صورت جدا زندگی کردن پدر و مادر، اولویت حضانت تا ۷ سالگی فرزند با مادر است. بعد از آن و بعد از بلوغ خود امکان انتخاب محل زندگی را دارند که البته ناقض ولایت پدر نخواهد بود.
در خصوص طلاق: در صورت ارائه دادخواست طلاق از سمت زوجه، می بایست به نحوی از انحا قانونی عسرو حرج زوجه اثبات شود. (عسر و حرج مالی یا غیر آن مثل عدم امنیت جانی و ...)
اقدام به ثبت مشاوره تلفنی نمائید.

با سلام. مطالبه مهریه حق شماست. از طریق اجرای ثبت، مهریه را مطالبه نمایید.
برای طلاق، نیاز به اثبات عسر و حرج خودتان دارید که قطعا حضور یک وکیل در پرونده می‌تواند به تسریع کار شما کمک کند.
حضانت دختر تا ۷ سالگی با مادر می باشد و بعد از آن نیز در صورتی که عدم صلاحیت پدر اثبات شود قاضی حضانت را به مادر می‌دهد.

با سلام
مطالبه مهریه حق شماست و هر زمان میتوانید اقدام به مطالبه ان نمایید
اگر بتوانید عسر و حرج خود را در دادگاه اثبات نمایید دادگاه حکم بر طلاق شما صادر خواهد نمود
فرزندان دختر اگر بالای ۹ سال و پسران بالای ۱۵ سال باشند خود میتوانند تعیین کنند که در حضانت چه کسی باشند

به مهر
ابتدا ضرب و جرح ایشان را با شکایت ضرب و جرح و مراجعه به پزشکی قانونی اثبات نمایید
سپس با اثبات موارد عسر و حرج برای طلاق اقدام فرمایید

طلاق به لحاظ تخلف زوج ازشروط ضمن عقد وعسر و حرج امکان دارد همچنین اخذ مهریه . ولی باتوجه به توضیحات حضور وکیل خوب برای شما توصیه می گردد.

سلام
طرح دادخواست طلاق و گرفتن حکم از سوی زوجه کاری دشوار است که پیشنهاد میکنم حتما با وکیل اقدام نمایید اما در خصوص مطالبه مهریه میتوانید اقدام نمایید