حالا که طلب پولم کردم اونم دخترش به جون من انداخته که منم مهریم میخوام و هر روز قهر میکنه، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۴ #27795656

سلام خسته نباشید من چند وقتیه یه پولی به مادر خانممم قرض دادم و حالا که طلب پولم کردم اونم دخترش به جون من انداخته که منم مهریم میخام و هر روز قهر میکنه و میره خونه مادرش الان من در برابرش چه کاری میتونم بکنم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا شما می توانید اقدام به مطالبه وجه نمایید
زوجه نیز هر زمان می تواند مبادرت به مطالبه مهریه نماید و این دو امر تضادی ندارند

نسبت به طلب از خوانده اقدام کنید نسبت به همسر الزام به تمکین او راربخواهید ...مهریه حق است و میتواند اقدام کند.

این دو موضوع مستقل هستند و ارتباطی بهم ندارند
بهتر است موضوع را از طریق دوستانه حل نمایید.

شما باید دادخواست الزام به تمکین خانم را به دادگاه بدهید

با عرض سلام
مهریه حق خانم میباشد و کار حقوقی نمیتوان کرد اما اگر به مادر خانم داده اید و رسیدی دارید میتوان شکایت کرد.البته اگر خانم شما بخواهد میتواند مهریه اش را به اجرا بگذارد و آنرا طلب کند

سلام
ابتدا اظهار نامه سپس دادخواست عدم نشوز و اثبات ناشزه بودن بانو را بدهید