هزینه دادرسی به اجرا گذاشتن مهریه چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۴۸ #27681498

با سلام
در حال حاضر برای به اجرا گذاشتن مهریه بایستی از اداره ثبت اقدام کرد حال اگر زوج مال و اموالی نداشته باشد نوبت اقدام به دادگاه می رسد.
سوال من این است که هزینه دادرسی هر کدام جداگانه دریافت می گردد؟
در آخر این هزینه ها از زوج اخذ می شود؟
آیا زوج امکان دادن اعسار برای پرداخت هزینه های دادرسی را دارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه دادرسی فقط در دادگاه اخذ میشود و زوجه میتوانید اعسار از پرداخت بدهد و در آخر از زوج دریافت میشود

سلام
هزینه دادرسی در دادگستری اخذ می شود و ززوجه می تواند از پرداخت ان اعسار بزند و متعاقبا تقاضای محکومیت زوج برای پرداخت هزینه دادرسی را نیز مطالبه نماید و اعسار و عدم اعسار زوج در این خصوص مسئولیتی را متوجه شما نمی کند

هزینه دادرسی درمرحله دادگاه است .‌ابتدا زوجه پرداخت می کند و سپس به موجب حکم دادگاه زوج محکوم‌به پرداخت هزینه دادرسی می گردد

هزینه دادرسی صرفا ناظر بر اقامه دعوا در دادگستری است. اقدام از طریق اجرای ثبت و توقیف اموال ممکن است هزینه جدا داشته باشد. لزومی در مراجعه اول به ثبت نیست. در مرحله اقدام از طریق اجرای ثبت هزینه از زوج اخذ نمی شود اما در دادرسی امکان درخواست هزینه دادرسی وجود دارد. اگر دادخواست اعسار زوج پذیرفته شود امکان پرداخت تقسیطی برای زوج نیز وجود دارد.