میتونم درخواست بدم بدلیل ارتباط این دو پرونده این رو هم ارجاع بدن به دادگاه خانواده یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۱ #27566588

با سلام.
همسرم از طریق شورای حل اختلاف دادخواست استرداد جهازیه داده. سیاهه که اراعه کرده شامل اقلامی هم هست که من خریدم و فاکتور دارم و یا خودش در طول زندگی خریده و طی یه شکایت دیگه همه پولایی که خرج کرده از من مدعی شده. سیاهه نه امظاع من رو داره نه اقوام من. فقط چند نفر از اقوام نزدیک خودش امظا کردن.که حتی ساکن شهر دیگه هستن و در جریان لوازم منزل ما نیستن.من قبل جلسه رسیدگی باید لایحه دفاعی و اسناد و مدارک رو باید اراعه بدم یا همراه خودم در جلسه رسیدگی ببرم و اراعه کنم کفایت میکنه؟ با چه عنوان دفاعیه بنویسم بهتره؟ چون پرونده مالی که مطرح کرده در دادگاه خانواده هست میتونم درخواست بدم بدلیل ارتباط این دو پرونده این رو هم ارجا بدن به دادگاه خانواده یا نه؟ با تشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت بخیر
با توجه به این که سیاهه را امضا نکرده اید و فاکتور اموال به نام خود شماست، می توانید نتیجه بگیرید.

با سلام
بله طی لایحه ای تنظیمی این امر را با تمامی اسناد و مدارک مریوطه به شعبه مورد نظر تقدیم نمایید

شما میتوانید تمامی مطالبی که برای دفاع از خود لازم میدانید را در برگه ای به صورت کتبی تنظیم نموده و به همراه کپی اسناد لازم در روز رسیدگی تقدیم دادگاه نمایید . همچنین میتوانید موضوع دو پرونده را به دادگاه اعلام کنید تا در صورتیکه منشاء آنها را واحد تشخیص بدهد به شعبه ای که پرونده اول به آن ارجاع گردیده ارسال شود .