شاکی نام من را در شکوائیه اشتباه درج کرده است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۱۸ #26986666

با سلام خسته نباشید.
برای من احضاریه آمده مبنی بر شکایت شخصی از من که شما باید به دادگاه .... مراجعه کنید. اما شاکی اسم من را به اشتباه درج کرده است هم در پرونده و هم در احضاریه.مثلا اسم من----------هست اما در شکوائیه درج شده میثم نظیمی. حال باید چه کرد؟ با این حساب لازم است در دادگاه حاضر بشم؟ یا اگر نرم به ضرر من تمام میشه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به سوال نیاز به حضور نیست

باسلام اگر به نام شما نمی باشد،می توانید در دادگاه حاضر نشوید.

سلام وقت بخیر
نیاز به حضور در دادگاه نمیباشد.

با سلام بنظر نیازی به حضور در دادگاه نیست

با درود اگر به نام شما نیست میتونید حضور پیدا نکنید

با سلام بنظر نیازی به حضور در دادگاه نیست ولی در صورت مطمئن بودن مبنی بر عدم ارتکاب جرم در دادگاه حاضرشوید

درود
اگر نام و نام خانوادگی اشتباه است می توانید حضور نیابید