فسخ معامله ی خودرو ممکن میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۷ #26904285

سلام خداقوت.
بنده ساکن شهرستان ازنا استان لرستان هستم در تاریخ ۲/۷/۱۳۹۹ از طریق سایت دیوار یک خودروی پراید از شهرستان نوراباد استان لرستان خریداری کردم/در حین نوشتن قولنامه از فروشنده چندتا سوال معولی راجب: تکمیل بودن مدارک و سند / و سالم و بدون مشکل و خرج بودن پرسیدم و فروشنده در حضور ۲ شاهد یک نفر با من بود و یکی از دوستان فروشنده گفتم / خودرو هیچ گونه مشلکی نداره /فقط بخاطر زیبایی اونم به دلیل مدل پائین بودن انجام داده / از همه نظر تضمین کرد / قولنامه رو نوشتیم و بخاطر طولانی بودن مسیر و تاریک بودن مسیر/ بعد از امضا حرکت کردم و به تکمیل بودن مدارک هیچ گونه توجهی نکردم / فردای اون شب خودرو رو بردم پیش چندتا مکانیک که متوجه شدم/سرشاسی هر دوطرف ضربه خورده و کاملا جوش شده فورا به طرف زنگ زدم که جواب نداد با پیام کوتاه مشکل ها رو بهش گفتم پیا داد که فردا بهم زنگ میزنه / همون روز ساعت یک شب نیرو انتظامی بخاطر غریب بودن پلاک جلوم رو گرفت درخواست مدارک کرد دارم بهش اونجا هم متوجه شدم کارت معاینه فنی که داده از ماشینی که به من داده بود نیست و حدود یک سال از پایان اعتبار گذشته / استعلام گرفت حدود ۷۰۰ تومان خلافی داشت / ماشین رو توقیف کرد / از کارت شناسایی خودم هم استعلام گرفت و خودم هم بخاطر یه درگیری که چند سال پیش داشتم و در دادگاه حاضر نشدم بازداشت کرد تا شنبه که قاضی قرار زندان به مدت ۱۵ روز و بعد ۱۵ رو با قید وثیقه دراومدم هیچ دسترسی باهاش نداشتم و مبلغ دوملیون تومان واسه بعد از انتقال سند نگهداشتم / بنظر تو با توجه به اینکه فروشنده ماشین معاینه ای جعلی داده / کارت سوخت رو نداده و داره ازش استفاده میکنه / و ماشین رو عنوان سلامت و بدونه هیچگونه مشکلی فروخته /معامله رو فسخ کنم / بنظرتون من باید ضرر کرد بدم یا اون لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می‌توانید به‌ صورت قانونی قرارداد را فسخ کنید
طرف مقابل از تعهدات خود سر باز زد با آگاهی از اختیارات قانونی خود معامله را فسخ کنید.