من میتونم فسخ معامله رو بدون ضرر و زیان انجام بدم چراکه روزانه ۳۰۰هزار تومان ضرر و زیان ذکر شده ولی بنده پول ملک رو نگرفتم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۹۷ #26356228

باسلام
یکسال پیش زمینی خریدم از خانمی و قولنامه و سند ایشان را دارم و وکالت بلاعزل را به بنده دادند تا بنام بزنم. حالا برای فروش اقدام کردم قولنامه نوشتم و بیعانه جزعی گرفته ام و در روز محضر مطلع شدم یک ماه هست که شوهر اون خانم توقیف اموال گرفته و من نمیتونم بنام خریدار بزنم.
چطور میتونم از حالت توقیف در بیارم سند رو (قولنامه خرید، سند خانم و وکالت نامه را دارم)
ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارایه مدارک و مستندات می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید

درودبرشما
طبق ماده ۱۴۶ قانون اجرای احکام مدنی هر‌گاه نسبت به مال منقول یا غیر منقول یامبالغ توقیف شده در دادگاه شخص ثالث مدعی و اذعان حق نماید و با ادله ومستند به حکم قطعی‌ یا سند رسمی صورت گرفته باشد که تاریخ آن مقدم بر تاریخ توقیف باشد، رفع توقیف می‌شود و میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند ثبت نمایید.

سلام . با ارائه مدارک باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید

ماده ۱۴۶ قانون اجرای احکام مدنی
هر‌گاه نسبت به مال منقول یا غیر منقول یا وجه نقد توقیف شده شخص ثالث اظهار حقی نماید اگر ادعای مزبور مستند به حکم قطعی‌ یا سند رسمی باشد که تاریخ آن مقدم بر تاریخ توقیف است، توقیف رفع می‌شود در غیر این صورت عملیات اجرایی تعقیب می‌گردد و مدعی حق برای جلوگیری از عملیات اجرایی و اثبات ادعای خود می‌تواند به دادگاه شکایت کند.
چون سند مالکیت رسمی ندارید ابتدا باید اثبات مالکیت کنید. سپس اعتراض ثالث اجرایی

با مدارک و مستندات از جمله قولنامه و وکالت دادخواست اعتراض ثالث اجرایی داده و گواهی آن را به اجرای احکام بدهید

با سلام
شما بعنوان شخص ثالث با استناد به مبایعه نامه تنظیمی و نیز وکالتنامه مذکور ، به پرونده ورود کرده و تقاضای رفع توقیفی ملک را تقاضا نمایید .

به استناد ماده ۱۴۶ قانون اجرای احکام با ارائه قولنامه و وکالتنامه رسمی ،درخواست اعتراض ثالث اجرایی تقدیم نمایید.معامله دوم نیز به استناد ماده ۵۶ قانون اجرای احکام باطل می باشد.