اگه به ترکیه سفر داشته باشم میتونم برگردم اگه مدت پاسپورتم تموم بشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۲۱ #25602297

من قصد سفر به ترکیه رو ‌دارم ولی خب با مشکل سربازی رو به رو ام اما میتونم با معافیت تحصیلیم پاسپرت بگیرم و ۱۵ میلیون و صیغه بذارم ولی خب قصد ندارم خییلی زود برگردم سالی دیگ شاید بخوام برگردم و میگن اگه توی مدت ۲۰ روز برنگردی ممنوع الورود میشی به ایران حالا باید چیکار کنم این ممنوع الورودی تموم میشه یا که کلا باید با ایران خدافظی کنم برا همیشه

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان بازگشت برای ‌‌ شما وجود دارد

سلام
شما امکان بازگشت به کشور را دارید ، اما وثیقه شما به نفع دولت ضبط خواهد شد.

در صورت عدم بازگشت وثیقه به نفع دولت ضبط می شود ولی شما ممنوع الورود نیستید

همکار محترم سرکار خانم اخوان مدرس توضیح کافی و وافی داده اند

با سلام
امکان برگشت وجود دارد ولی وثیقه ضبط خواهد شد

بنام خدا،امکان بازگشت دارید اما اگر به موقع برنگردید امکان ضبط وثیقه وجود دارد.

سلام
وثیقه شما به نفع دولت ضبط خواهد شد اما حقو ورود دارید ولی اجازه خروج دیگه نخواهید داشت.