افشاء اختلاس در پروژه ملی چطور انجام شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۱۳ #25352189

برای اطلاع رسانی از یک اختلاس بزرگ ملی که در پروژه بزرگراه صورت گرفته به کجا مراجعه کنم تا ناشناس بمانم که از گزند مدیران اجرایی این پروژه در امان باشم

مشاوره حقوقی اختلاس
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به دادستان اطلاع دهید

با سلام
به دادستان و یا حفاظت قوه قضائیه مراتب را اعلام نمائید لیکن در صورت داشتن کدورت و دشمنی با مدیران میتوانند علیه شما با عنوان افترا شکایت نمایند

https://gozaresh.bazresi.ir/
در این سامانه به صورت ناشناس ثبت کنید

به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه نمایید و موضوع را به دادستانی اعلام دارید .

درود
به دادستانی اعلام جرم کنید.

از طریق تلفن شکایات مردمی و ب تازگی یک سامانه ایجاد شده ب نام سوت زنی فساد . یا از طریق رسانه های معتبر .

سلام و درود، توصیه می گردد نامه ای کتبی به سازمان بازرسی کل کشور نوشته و موضوع را با مدارک معتبر گزارش دهید؛ هم چنین رسانه های جمعی نیز می‌توانند در جلوگیری و مبارزه با مفاسد اقتصادی اهمیت بالایی داشته باشند؛ آرزوی عاقبت بخیری.