پرونده مختومه شده اما بد قولی و تهدید کرده، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۵ #25303197

سلام من یه پرونده خسارت داشتم طرف مقابل هم تهد کرد که خسارت رو پرداخت کنه من رضایت بدم گفت من نظامی هستم نمیتونم ایجوری پول بدم منم قبول کردم قاضی گفت برین با هم به توافق کنین منم به قاضی گفتم به من قول داده اما نمی‌دونم عمل کنه یا نه ولی بازم پرونده مختومه شده با رضایت طرف مقابل هم بد قولی و تهدید کرده منم هیچ برگه توافق ندارم فقط پیاماش و مکالمه صوتیشو دارم. میتونم کاری کنم ممنون میشم راهنمایی کنین. پرونده هم دادسرای نظامی بندر عباسه

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان اولین اقدام در راستای مطالبه خسارت می توانید اظهار نامه ای برای مخاطب ارسال و موارد مطالبه طلب را یادآوری کنید

بله می توانید دادخواست مطالبه خسارت بدهید

اگر پرونده مختومه شده میتونین اعتراض کنین چون رای صادر شده و اگر رضایت ندادین مشکلی نیست ادامه پرونده را میتونین پیگیری کنین و پیامک و فایل صوتی هر دو دلیل هست و با آن میتوان ثابت کرد