ایا حقوق پدر جانباز 45درصدوایثارگرکه فوت کرده به دخترمطلقه میرسد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۵۱ #25257336

اینجانب خواهردی دارم که پنج سال است متارکه کرده ودراین سالها تحت پوشش بیمه پدربوده ولازم به ذکرمیباشداخواهرم ازکارافتاده است وپرونده دربنیاد دارد .حال میخواهم بدانم حقوق ومززایایه پدرم بعدازفوت به ایشان تعلق میگیرد؟؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله حقوق پدرتان به خواهر شما تعلق خواهد گرفت .

با سلام
بله در صورت فوت پدر که حقوق بگیر بوده و در صورت داشتن دختر مجرد ، محجور و ناتوان ، بیوه و مطلقه ، حقوق متوفی به فرزند دخترش خواهد رسید . اگر بنیاد همکاری ننماید میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید .

با سلام، بلی، نه کلیه حقوق، ولی مقداری بیشتری از حقوق تقریبا تعلق خواهد گرفت

سلام- بله حقوقشان به دختر مطلقه تعلق می گیرد.