آیا واقعا با وجود این مدارک همچنان این حق را به پدر نمی دهند که حداقل حضانت فرزند خود را تا قبل ۷سالگی بگیرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۰۰ #25205486

همسر (زن) عدم تمکین نموده در خانه ایی مجزا زندگی می کند , بعلت اینکه فرزندم کمتر از هفت سال هست حضانت با مادر هست.
از اپلیکیشن های ارتباطی ایشان با مردی از همکارهایش مستندات عکس و فیلم هست
که صحبت ها و مسج هایی حاوی (بوس و دوستت دارم ) رد و بدل می شود کمااینکه هنوز
محرم من هست این زن.
از یک قاضی پرسیدم گفت با این مدارک نمی توانی حضانت را از مادر سلب کنی
دادگاه ها پر شده از موارد بدتر از این
آیا واقعا با وجود این مدارک همچنان این حق را به پدر نمی دهند حداقل حضانت فرزند خود را تا قبل ۷سالگی بگیرد

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت تا هفت سالگی با مادر طفل می باشد ...

با درود حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر می باشد

درود حضانت طفل تا هفت سالگی با مادرمی باشد

سلام و عرض ادب
باید بتوانید ادعای خویش در مورد عدم صلاحیت اخلاقی مادر را به اثبات برسانید تا حضانت طفل از مادر سلب شود. البته مصلحت طفل نیز مدنظر قاضی خواهد بود.

سلام چنانچه بتوانید خیانت همسر را با هر درجه ای در دادگاه ثابت نموده و محکومیت صادر شود امید هست که بتوانید حضانت را از او سلب کنید

بادرودوسلام حضانت طفل تا هفت سالگی با مادرمی باشد بعدازآن تا بلوغ برعهده پدرمی باشد.نفقه درهرشرایط با پدر می باشد.

سلام یکی از موارد سلب حضانت انحطاط اخلاقی است که میبایست طبق حکم دادگاه این مورد اثبات گردد در غیراینصورت نمیتوانید حضانت را سلب نمایید