با وجود رضایت شاکی پرونده هیات بدوی میتواند حکم توبیخ بدون درج در پرونده بدهد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۸۸ #24661893

در اداره محل کارم با یکی از کارمندان بحث داشتم...ایشان شکایت کردند..و لی روزهای بعد گفتن شکایت نمیکنن و کلا با هم توافق کردیم و رفع سو تفاهمات شد..بنده از ایشان عذر خواهی کردم..حتی در حضور رییس اداره عذر خواهی مطرح شد...کلا مسعله تمام شد.....ولی در حین کاغذ بازی های اداری شکایت به هیات بدوی رفت..سه ماه بعد اینجانب خیلی اتفاقی بدون اطلاع از چیزی برای کار دیگری که کلا مربوط به برادرم بود (غیبت از محل کار و رفتن به خارج از کشور) با توجه به وکالتی که از طرف برادرم دارم برای توضیحات به هیات بدوی رفتم..
به محض ورودم به اتاق و معرفی خودم که به وکالت از طرف برادرم آمده ام به خاطر غیبت از محل کارش... کارمندان هیات بدوی گفتن اول بهتر است به شکایتی که از خودتان شده رسیدگی شود...بنده بدون اطلاع و بدون هیچ گونه احضاریه ای گفتم از چیزی خبر ندارم کدام شکایت...که معلوم شد شکایت همکارم از من است ....من به ایشان گفتم این مسعله تمام شده و ایشان به من رضایت دادند..و در عین حال در شوکه بودم ..که ایا همکارم به من واقعیت را نگفته...و به کارمندان هیات بدوی اعتراض کردم که حق ندارن بدون احضاریه من را خطاب قرار دهند.و من خیلی اتفاقی برای کار دیگری به اینجا امدم ...که برخورد تندی را نشان دادند..
فردای ان روز به اتفاق همکار شاکی به هیات بدوی رفتیم ...همکارم گفت آمدم رضایت کتبی بدم.و کلا اشتباه شده..ولی کارمندان هیات بدوی به خاطر اعتراض به حق من به خودشان از من ناراحت بودن. من واقعا به خاطر بی اطلاعی از شکایت دچار شوک روحی شدم.بدون احضاریه من را خطاب قرار دادند..)

اجازه رضایت ندادند.و به فرد شاکی گفتند شما شکایت کردین و وقت ما را گرفتین و اجازه رضایت ندارین. شاکی خیلی اصرار به رضایت داشت......در نهایت شاکی کلا رضایت داد...ولی برای من حکم توبیخ بدون درج در پروتده دادن..ایا میتوانم از هیات بدوی شکایت کنم؟؟...

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رضایت شاکی الزاما به توقف رسیدگی نخواهد انجامید.

با سلام و درود . توبیخ در پرونده درج خواهد شد .

توبیخ در پرونده درج می شود.

توبیخ در پرونده درج خواهد شد ‌

با سلام، خیر توبیخ درج می شود

بادرودوسلام توبیخ درپرونده تصریح می گرد .

با احترام اصولا توبیخ در پرونده اداری درج میشکد