بابت معافیت سربازی از طریق کفالت مادر؛ در تحقیق محلی چه مراحلی طی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۹ #24525609

با عرض سلام و خسته نباشید
من میخواهم برای کفالت مادر اقدام کنم و تمام شرایط رو دارم و از زمان طلاق هم ۳۰ ماه گذشته. سوال من این است که در تحقیق محلی چه مراحلی طی میشه؟ منظور چه سوال های میپرسم یا چیکار میکنن؟ و همچنین در هیئت رسیدگی چه سوالاتی میپرسن؟ و همچنین سختگیری بسیار زیادی اعمال میشه؟
من الان دانشجو هستم و اگر چنانچه معافیت ندن باید انصراف داده و سرباز برم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام معمولا بصورت محسوس و نامحسوس سوالاتی درباره شما و خانواده شما پرسیده می شود

سلام
تحقیق محلی چه مراحلی طی میشه؟
مطابق بند ب ماده ۱۳۰ آیین نامه اجرایی قانون نظام وظیفه ، وظیفه تحقیقات محلی چه محسوس و چه غیر محصوص در رابطه با صحت ادعای مشمول در رابطه با کفالت مادر بر عهده کلانتری ها می باشد . بنابراین توجه داشته باشید در صورتیکه برای معافیت کفالت مادر می خواهید اقدام کنید باید تمامی اطلاعاتی را که ثبت می نمایید باید بر اساس واقعیت باشد و در صورت ثبت اطلاعات خلاف واقعیت مطمئنا با درخواست شما مخالفت خواهد شد البته این موضوع را هم در نظر داشته باشید که در صورتیکه شما اطلاعات بر اساس واقعیت داده باشید ولی با درخواست شما موافقت نشود می توانید به رای صادره بر اساس تحقیقات محلی معافیت کفالت مادر در شورای عالی تجدیدنظر نسبت به اثبات تقاضای خود اقدام و تقاضای تحقیق مجدد نمایید.
هیئت رسیدگی چه سوالاتی میپرسن؟
به طور کلی می توان گفت که عمده سوالات کفالت نظام وظیفه مربوط به سنجش و صحت این است که ایا شما واقعا مشمول طرح باشید یا خیر؟ همچنین این موضوع را مورد بررسی قرار می دهند که مدارک شما تا چه حدی مورد تائید می باشند و از چه نوع معافیتی برخوردار خواهید شد؟
و اگر چنانچه معافیت ندن باید انصراف داده و سرباز برم؟
ماده ۳۱ : دانش آموزان مدارس و دانشجویان مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت آموزش و پرورش و یا مورد تایید آن وزارت و دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی یا غیر دولتی داخلی و خارجی مورد تایید وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و طلاب حوزه‌های علمیه که در حین تحصیل به سن مشمولیت رسیده و یا می‌رسند، تا زمانی که به تحصیلات خود ادامه می‌دهند، از اعزام به خدمت دوره ضرورت معاف می‌باشند.