کتک خوردن در آگاهی قابلیت پیگیری دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۹۶۷ #24087094

باسلام
امروز اومدن من را بردن که دیشب در بیرون بودی و دزدی کردی ولی من گفتم فیلم دارم که دیشب در خانه بودم ولی گفتند در اگاهی کار خودته و کتک زدن بعد گفتند تا شنبه مهلت داری وسایل را پس بدی من فیلم دیشب را از دوربین گرفتم دیدم یه نفر اومد اطراف هونه وسایل گذشت من با رکاب پیراهن فورا اومدم ولی ترسیدم برگشتم خونه دست نزدم همسایه مون بود و اون گزارش داده بود که من بودم الان پیش قاضی فیلم را ببرم تایید میکنه من نبودم یا چکار کنم بااحترام

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما را مورد ضرب و شتم قرار دادن عمل مامورین جرم می باشد و می توانید علیه انها شکایت نمایید
فیلم می تواند بی گناهی شما را اثبات کند و دلیل خوبیه جهت اثبات بیگناهی شما
بستگی به نظر قاضی و شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد

با سلام
۱. طبق ماده ۶۰ قانون آئین دادرسی کیفری؛
در بازجویی‌ ها اجبار یا اکراه متهم، استفاده از کلمات موهن، طرح سؤالات تلقینی یا اغفال‌کننده و سؤالات خارج از موضوع اتهام، ممنوع است
و اظهارات متهم در پاسخ به چنین سؤالاتی و همچنین اظهاراتی که ناشی از اجبار یا اکراه است، معتبر نیست.
۲. در صورت داشتن مدرک معتبر، امکان طرح شکایت از ماموران خاطی ،هست.
۳. هرگونه دلیلی که حکایت از اثبات بی گناهی شما دارد، میتوانید ارائه دهید.
احتمال پذیرش، بستگی به قاضی، اوضاع و احوال حاکم بر پرونده ، و حسن یا سو سابقه شما دارد.