آیا امکان بیمه تامین اجتماعی برای بنده مقدور نمی باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۰۰ #24008509

سلام...بنده کارمند آموزش و پرورش هستم و در کنار این فعالیت ۱۷ سال هم کارمند یک شرکت خصوصی بودم
ثانیا اگر فقط امکان یک بیمه از یک صندوق بازنشستگی وجود داشته باشد امکان شکایت اینجانب و انتقال سوابق بیمه کارمندی و یا بالعکس بنده (حتی با هزینه) برای بنده وجود دارد؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود یکبار امکان تغییر وجود دارد

سلام .تنهابرای یکبار امکان تغییر صندوق متصور است.

از تغییر صندوق یکبار میتوانید بهره مند بشید

یکبار می توانید از تغییر صتدوق بهرمند شوید

با سلام
هر کارمند در طول خدمت برای یک بار می تواند تغییر صندوق بازنشستگی داشته باشد. با توجه به اینکه سوابق بیمه ای شما در بخش خصوصی بیشتر است به نظر من لازم است ابتدا از هر دو صندوق پیگیری کنین مابه التفاوت تغییر صندوق که باید از طرف شما پرداخت شود تا سوابق شما منتقل شود را از هر دو صندوق بیمه ای جویا شود و هر کدوم به نفع شما بود تقاضای تغییر صندوق بازنشستگی به صندوق بیمه ای دیگر را داشته باشین. با توجه به این که شما در طول خدمت یک بار چنین اختیاری دارین حتما قبل از اقدام در این خصوص(مبلغ مابه التفاوت) تحقیق کنین تا حق شما ضایع نشود.