برای گرفتن کرایه خانه باید چکار کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۵۹ #23776891

در قرار داد تمدید اجاره نوشته این قرار داد با ودیعه ۲۵۰ میلیون تومان و اجاره یک میلیون و ششصد تمدید شد
ولی در قرار داد سال اول مبلغ ۲۵۰ میلیون را ننوشته ودیعه نوشته قرض الحسنه

حالا با همه اینها اگر مستاجر کرایه را نپردازد و از پرداخت کرایه امتناع کند چون پول پیشی که پیش موجر است به عنوان ودیعه ذکر شده یعنی موجر نمیتونه تا مستاجر بخواد پول کرایه خانه را اخر سال از پول پیشی که دستشه برداره ، انگار گفتند باید نوشته میشده قرض الحسنه تا موجر خیلی راحت بدهی اجاره را از پول پیش برداره ولی چون نوشته ودیعه نمیشه و باید پول ودیعه را کامل به مستاجر برگرداند و برای گرفتن بدهی های اجاره هم بریم دادگاه شکایت کنیم مگر اینکه مستاجر خودش اجازه بده از پول پیشش برداریم میشه لطفا بگید

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارنامه بفرستید افاقه نکرد طرح دعوا با ثبت دادخواست و تقدیم ب شورای حل اختلاف

ابتدائا اظهارنامه ارسال کنید.

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال کنید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست مطالبه اجور معوقه مطرح کنید

سلام
ابتدا اظهارنامه بفرستید بعد اقامه دعوا کنید

بدوا اظهارنامه ارسال کنید.

بادرودوسلام بدوا اظهارنامه ارسال نمایید بعد دادخواست تقدیم نمایید.

سلام
موضوع از این جهت اهمیت پیدا کرده است که در قرض الحسنه ، چون قرض هست شما حق تصرف دارید، اما در صورت ودیعه نوشته شدن ، چون ودیعه و امانت است، تصرف شما در آن ممکن است به طرح شکایت کیفری خیانت در امانت بیانجامد که البته با توجه به این که ودیعه پول هست اثبات این جرم عملا خیلی سخت است.
دادخواست مطالبه اجور معوقه ارائه دهید.