آیا وراث می توانند شکایت کنند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۳۷ #23668465

سلام من در مغازه دریچه کولر وصل میکردم یکی از آشناها بدون گفتن من خودش امد کمک کند و بعد از ۵ دقیقه از نردبان افتاد و به کما و بعد از چند روز فوت کرد

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند بدون استمداد و یا درخواست شما طبق قاعده احسان به شما کمک کرده اند و شما ایشان را علیرغم وجود خطر و نقص ایمنی وسیله نردبان منع نکرده اید با توجه به اینکه نردبان مورد استفاده ایمنی لازم را نداشته احتمالا درصدی از تقصیر متوجه شما بوده و محکوم به دیه خواهید شد.

در این مورد این شما هستید که اثبات نمایید متوفی بدون استمداد از سوی شما اقدام به کمک کرده اند و بخاطر بی احتیاطی خود منجر به حادثه و نهایتا منجر به فوت شده اند که این امر نیاز به شهود و ارجاع امر به کارشناس جهت اظهار نظر در میزان تقصیر طرفین گردد.

سلام
بله حق شکایت دارند
ولی شما باید دیه پرداخت کنید

با سلام هرچند بدون استمداد و یا درخواست شما طبق قاعده احسان به شما کمک کرده اند و شما ایشان را علیرغم وجود خطر و نقص ایمنی وسیله نردبان منع نکرده اید با توجه به اینکه نردبان مورد استفاده ایمنی لازم را نداشته احتمالا درصدی از تقصیر متوجه شما بوده و محکوم به دیه خواهید شد.

باسلام
بله وراث حق شکایت از شما را دارند
اما این شما هستید که اثبات نمایید متوفی بدون استمداد از سوی شما اقدام به کمک کرده اند و بخاطر بی احتیاطی خود منجر به حادثه و نهایتا منجر به فوت شده اند که این امر نیاز به شهود و ارجاع امر به کارشناس جهت اظهار نظر در میزان تقصیر طرفین گردد.