در صورت تایید منزل در شازند، کارشناسی منزل را از اصفهان میفرستند و یا ارجاع میدهند به دادگاه شازند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۱ #23639427

با عرض سلام
بنده (زوج) متولد شازند هستم و چندین سال نیز در آنجا با همسرم زندگی کرده ایم، ولی بعد از آن نیز چند سال در اصفهان که محل تولد همسرم میباشد زندگی کردیم، محل کارم هم جنوب کشور میباشد، اکنون بنا به دلایلی مکان زندگی را به شازند برده ام ولی همسرم در اصفهان مانده و حاضر نیست که به منزل بیاید، همچنین یک فرزند محصل نیز داریم، بنده اکنون دادخواست الزام به تمکین داده ام که دادگاه قرار است در اصفهان تشکیل شود، با توجه به این توضیحات ممکن است که قاضی بگوید که حتما منزل را اصفهان باید بگیرم و سوال بعدی اینکه در صورت تایید منزل در شازند، کارشناسی منزل را از اصفهان میفرستند و یا ارجاع میدهند به دادگاه شازند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

همسر شما باید در مسکنی که شما تعیین می کنید زندگی کند مگر اینکه حق تعیین مسکن را به همسر داده باشید

سلام...سلام اختیار تعیین محل سکونت با زوج می باشد مگر اینکه زوج این اختیار را به زوجه داده باشند.

هر کجا شما تعیین کنید به دادگاه محل نیابت داده می‌شود

با سلام
تعیین محل سکونت با زوج است ولی ممکن است این اقدام شما (که علیرغم محل اشتغال تان اقدام به تغییر محل سکونت کرده اید ) به عدم دسترسی و ایذاء زوجه تعبیر شود مگر اینکه دلیل موجهی برای این تغییر محل سکونت ارائه دهید .
نیابت قضایی به دادگاه محل سکونت تان اعطا می کنند و کارشناس توسط مرجع معطی نیابت (دادگاه شازند) انتخاب و ارجاع خواهد شد

الزامی برای تعیین شهر محل سکونت نیست و حق تهیه مسکن با شما بعنوان زوج هست مگر اینکه محل زندگی ک انتخاب کنید موجب آزار و اذیت زوجه و بطور کلی خانواده شود و با شئونات اجتماعی و مصلحت خانوادگی شما مطابقت نداشته باشد....در خصوص سوال دوم کارشناس از شازند تعیین خواهد شد

سلام و درود

اگر اختیار تعیین منزل و شهر محل سکونت به همسرتان داده نشده ،ایشان باید در خانه ای که شما تعیین کرده اید بیایند،مگر اینکه محل زندگی با شان و وضع اقتصادی و نیازهای خانواده تناسب نداشته باشد.

درخصوص قسمت دوم سوال شما:
دادگاه اصفهان در اینخصوص نیابت قضایی صادر و کارشناس از شازند تعیین میشود.

درود
حق تعیین مسکن با زوج می باشد مگر اختیار آن را به زوجه داده باشد.