شورای حل اختلاف بدون حضور اینجانب صورتجلسه جعلی رضایت تنظیم کرده است، چگونه موضوع را پیگیری نماییم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۵ #23252525

باسلام، اینجانب شکایتی مبنی‌بر قصور پزشکی علیه پزشک جراح مطرح کرده ام ،در همین راستا بازپرس موضوع را پزشکی قانونی و نظام پزشکی ارجاع و بعد پرونده را به جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال کرد. متاسفانه شورای با تنظیم صورتجلسه جعلی و واهی اعلام کرده که بنده رضایت داده ام و باز پرس به استناد آن قرار موقوفی تعقیب صادر کرده است ،در صورتیکه که بنده در جلسه رسیدگی شورای حضور نداشتم و لایحه هم مبنی رضایت به شورای ارسال نکرده ام، موضوع را چگونه پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از اعضای شورا شکایت نمایید

با سلام امکان اعتراض به قرار صادره و نیز شکایت از اعضای شورا وجود دارد.

با سلام
از تاریخ ابلاغ قرار موقوفی تعقیب به مدت ۱۲ روز مهلت اعتراض به قرار دارید ( روز ابلاغ و اقدام محاسبه نمیشود)
چنانچه فرصت باقی مانده اعتراض نمایید . در غیر اینصورت امکان طرح شکایت کیفری علیه تنظیم کنندگان صودت جلسه مجعول خواهید داشت.

با سلام و احترام ؛؛؛
با توجه به اینکه شورای مذکور گزارش خلاف واقع داده است و منجر به مختومه شدن شده است با مراجعه حضوریپرونده روند رسیدگی مجدد می یابد و برای برخورد با اعضای متخلف شورا به دادستانی مراجعه نمایید.

با درود.اول به شورا مراجعه و از صورتجلسه رضایت کپی اخذ نمایید تا پس از بررسی و اگر امضای شما نباشد، مراتب را به رییس شورا و دادستان و بازپرس شکایت نمایید

درود بر شما
به شورا مراجعه و صورتجلسه را دریافت کنید
اگر امضا شما ذیل برگه صورتجلسه نباشد میتوانید به دادسرا مراجعه و اعتراض کنید