مهریه ابرا شده؛ میتونم انکار کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۵۰ #23051320

سلام من سال گذشته به همسرم در برگه معمولی کل مهریمو ابرا کردم می‌خوام الان براش پلیس بیارم و بگم الان و به زور گرفته آیا بعدا در دادگاه متوجه میشن که این خط برا پارسال؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می توانید در دادگاه سند عادی را انکار نمایید و اثبات اعتبار آن با زوج است ، لیکن ایشان نیز ممکن است جهت اثبات اعتبار سند به کارشناسی استناد نماید و مستند به نظر کارشناس تنظیم یک سال پیش اثبات شود

با سلام
بله قابل تشخیص است

بله قابل تشخیص هست و عدم اثبات نیز پیگرد قانونی دارد.

با درود توسط کارشناس مشخص می شود

توسط قابل تشخیص می باشد ...

با سلام توسط کارشناس مشخص می شود که برگه جدید نمی باشد

باسلام، توسط کارشناس قابل تشخیص است