در مورد مطالبات چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۰ #22828718

سلام من مواد غذایی به سوپر مارکت تحویل دادم قرار شد حداکثر تا یک ماه بعد تسویه کنه ولی متاسفانه یک ساله تسویه نکرده ازش فاکتور دارم و امضاء.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با استناد به فاکتور امضاء شده ، بر علیه شخص اقامه دعوی مبنی بر مطالبه وجه بابت فاکتور اقامه نمایید

دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید و خسارت تاخیر نادیه را هم درخواست کنید و فاکتور را بعنوان دلیل و مدرک ارایه بدید

دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

با سلام. به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و به استناد فاکتور، مطالبه وجه کنید.

سلام
با ارایه فاکتور میتوانید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه را به انضمام خسارت تاخیر مطرح نمایید