ایا میتوانم درخواست تخلیه نمایم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۰۹ #22632722

سلام بنده اجاره نامه ای با شخصی در موزد یک اپارتمان داشتم قبل اینکه موعد سررسید برسد ۸۰ میلیون از ۲۰۰ میلیون قرض الحسنه را به ایشان مسترد کردم و طی ظهر نویسی اجاره نامه متعهد شد راس تاریخ ملک را تخلیه نموده و هرگونه اعتراضی هم از خود سلب نمود وحتی صراحتا مکتوب شد که اجاره نامه تفاسخ شده و قابلیت اقاله توسط مالک را دارد و ایشان هم باحضور ۲ شاهد امضا کرد.اکنون با بیش از ۲۰ روز که از تاریخ تخلیه میگذرد به بهانه های مختلف از تخلیه خودداری کرده و از تعهدی که در ظهر نویسی کرده سرباز میزند …
بجز دستور تخلیه چه شکایت دیگه ای میتوان انجام داد؟
ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .چنانچه خسارت روزانه تاخیر در تخلیه قرارداده اید میتوانید مطالبه کنید در غیر اینصورت صرفا دستور تخلیه فوری امکانپذیر است

سلام وقت بخیر
از طریق شورای حل اختلاف در خصوص اخذ دستور تخلیه اقدام نمایید.

سلام
راهکار مناسب ان است که توانید دعوای تایید اقامه قرارداد بانضمام دستور تخلیه را مطرح کید تا با اثبات مراتب اقاله نسبت به تخلیه اقدام نمایید

تقاضای دستور تخلیه از شورای حل اختلاف بنمایید

درود
برای دستور تخلیه می توانید اقدام کنید.

دادخواست تقاضای صدور دستور تخلیه ارائه بدهید.

می توانید دادخواست تخلیه طرح نمایید